Behandlingar

Ansiktsbehandling 90 min

Behandlingen utgår från din hudtyp med hjälp av en hudanalys. Ångan förbereder huden för portömmning.Vill du ha ögonbryns-plockning så ingår det. Massage av ansikte o dekolltage för att stimulera blodcirkulationen o en avslutande mask eller kräm för att lugna ner huden.

Massage av ansikte o dekolltage 60 min

En underbar massage som ger en total avslappning. Där stress o spänningar i ansikte,hals o nacke släpper

Porrengöring 60 min

En behandling som har fokus på orenheter i ansikte,hals o dekolltage. Med hjälp av ånga för att öppna upp porer o mask efter portömmning för att lugna ner huden. Hudanalys ingår.

Dr.Schrammek`s green peel

En behandling som startade i Tyskland av en hudläkare för över 50 år sedan. Består enbart av örter o används för behandling av en hud som behöver läkning o stimulans.Behandlingen inleds alltid av en hudanalys då jag går igenom behandlingen o dess förlopp. Green peel finns i fyra olika former,från lätt peeling till större flagning. Behandlingen görs ofta där vanliga ansiktbehandlingar inte hjälper. Eftersom örterna har en läkande o stimulerande effekt är behandlingen bra på en acnehud o även på acneärr.

hudanalys 30 min

Känner du dig osäker på vilken behandling du behöver eller om du behöver råd om hur du ska behandla dig hemma så är den här analysen bra. Vi går tillsammans igenom din dagliga rutin och behovet av eventuella behandlingar.

Frans o brynfärg/formning av bryn

Färg o form anpassas efter dina önskemål.

Diatermi

Permanent borttagning av hårstrån i ansikte eller mindre partier på kroppen. Synliga blodkärl i ansiktet tas bort helt eller delvis.

Vaxning

Vax är en skonsam metod att avlägsna oönskad hårväxt på kroppen. Kan även göras i ansiktet.Vid upprepade behandlingar blir hårväxten ljusare o tunnare.

Pedicure

Att sköta om sina fötter då o då är tacksamt.Med oljebad,filning o fotmassage blir fötterna som nya.

Healing

Jag har gått Reiki, andlig o shammansk healing. Min upplevelse av healing är att den går dit den behövs.Den löser upp blockeringar i kroppen, känslor kommer upp till ytan. Jag älskar att både få o göra healing o tror mycket på varje människas egen kraft. Och ju mer vi lär känna oss själva o våra blockeringar ju närmare vårt sanna jag kommer vi. Att leva vårt eget liv så sant o äkta som möjligt.En spännande resa som tar slut först när vi lämnar jordelivet! Jag healar i 60 min men bokar in 90 min så det finns tid för frågor o prat. Jag gör även distans-healing. Jag ser det som ett stort förtroende att få heala o allt som sägs o upplevs stannar hos mig.Du får gärna ringa eller maila om du har frågor eller funderingar.